Problémák, amelyek egy kis odafigyeléssel megelőzhetők

Sok esetben a klímavásárlás utáni izgalmat, nagyon gyorsan felváltja a beszerelés miatti rettegés. Nem muszáj, hogy így legyen.

Nem muszáj, hogy a szerelés rémálom legyen.

 

 remalom

 

Sok esetben a klímavásárlás utáni izgalmat, nagyon gyorsan felváltja a beszerelés miatti rettegés. Rendben lesz-e minden, fel tudják-e szerelni, hozzáértő szereli-e be és ehhez hasonló kérdések merülnek fel szinte mindenkiben. Természetesen ezek a problémák kiküszöbölhetőek egy kis odafigyeléssel és információváltással. Cégünk csak és kizárólag hozzáértő és szakképzett szerelőkkel dolgozik, akik már évtizedek óta a szakmában tevékenykednek. Professzionális módon fel tudják mérni, a kívánt helyiségeket ahova a klímát szánják.

 

A belső egységnél felmerülhető problémák

 

Az egyik legfontosabb tényező a belső egység szempontjából, hogy a helyiség alkalmas-e a működtetésre és az áramot oda lehet-e vezetni, illetve a falra fel lehet-e szerelni (hol van az elektromos vezeték, egy régi ablak be lett-e tömve egy fúrásra nem alkalmas anyaggal, illetve van-e falban nem fúrható anyag). Ezeknek a kérdéseknek egy részét a szakember megválaszolja, illetve kideríti, a többi tényezőt pedig a tulajdonos mondhatja el. Ez nagyban megkönnyítő a szerelő dolgát, és kiküszöböli a szereléskor felmerülő problémákat.

 

A külső egységnél felmerülhető problémák


Ugyan ezek a problémák állhatnak fent a külső egység szerelésekor is, de itt még a kondenzvíz (A klíma működése során, a készülék elpárologtatójára (hűtőtestére) lecsapódó vízpára) elvezetése is kérdéses lehet. A szerelő természetesen ezt az állapotot is könnyedén fel tudja mérni, és a lehető legjobb megoldást fogja alkalmazni.

Megfelelő a házunk energiateljesítménye?

 

Az utolsó dolog, ami a hűvös mindennapok és közénk állhat, az a háztartásunk energiateljesítménye, ami meghatározza, hogy a házunkban működő elektromos berendezések energiaszükségletét ki tudjuk-e elégíteni. Ha a válasz nem akkor, villamos energia teljesítménynövelésre van szükség, amit csak és kizárólag az áramszolgáltató szakemberei végezhetnek el. Ezt az igénybejelentést a szolgáltatónknál kell bejelenteni.

 

Ha minket választ és ezeket a problémákat megoldottuk, illetve a kérdéseket megválaszoltuk, akkor biztos lehet benne, hogy a klímabeszerelés teljesen rendben és problémamentesen fog zajlani.

Miért minket válasszon?
Garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Referenciáink magukért beszélnek!
Kapcsolat
+36-30-883-5722
Visszahívás kérés
Elküld