Napelem rendszerről táplált klímák

Az elektormos energia fogyasztásunk a klímák üzemeltetésével megnő, de van rá mód, hogy mérsékeljük a többletfogyasztást. Faragjunk le a költségeinkből napelemes rendszerek telepítésével.

A nyár folyamán, a nagy kánikulában egyre többen hűtik helyiségeiket klíma berendezések segítségével, amelyek elég sok áramot fogyasztanak, jelentős részét adják a villanyszámlának. Igaz, az újabb típusú klíma berendezések – inverteres klímák – megjelenésével sokat csökkent az áram felhasználás és ezzel együtt a fogyasztás is, a korábbi pár évvel ezelőtti készülékekhez képest.

De miért is nem működtetjük klíma berendezéseinket az ingyenes napenergia segítségével?

napelemes rendszer klímákhozA napelem biztosítani tudja a klíma berendezések üzemeltetéséhez szükséges energiát szinte teljesen ingyen. Érdemes tehát előre gondolkodni, hogy ha már napelemet szereltetünk fel az épület tetejére, akkor telepítsünk megfelelő klíma berendezést is. 2 legyet egy csapásra!

 

Mi van akkor ha már rendelkezünk napelem rendszerrel?

Ha már telepített napelemes rendszert, és szeretné klímával is kiegészíteni lakását esetleg irodáját, de a napelemek teljesítménye ezt nem teszi lehetővé, akkor segíthet a rendszer bővítése. Ennek hatására a meglévő napelem rendszerünk termelési kapacitása könnyen megnövelhető. A szükséges számítások elvégzését mindig bízza szakemberekre!

Miért minket válasszon?
Garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Referenciáink magukért beszélnek!
Kapcsolat
+36-30-883-5722
Visszahívás kérés
Elküld