A légcsatornázható klíma

A légcsatornázható klíma készülékek részben eltérnek a többi klíma rendszerek megoldásaitól Lehetőségünk van egy berendezéssel akár több helyiség kezelésére is. Egy jól megtervezett és kialakított légcsatornás klíma hálózat képes akár egy egész lakás, ház hűtésére, fűtésére, akár a szellőzés megoldására is.

A légcsatornázható klíma beltéri egysége elhelyezhető padláson, álmennyezet felett, bútorba beépítve vagy akár a gépészeti helyiségbe is. A befúvások, elszívások nem egy pontban történnek, ezért megoldást nyújt az egész helyiség átöblítésére is. Olyan helyre is elhelyezhető, ahol más berendezések nem. Esztétikailag nem nyújt romboló hatást, mivel minden rejtve van, csak az elszívó és befúvók látszanak. Ezekből szinte számtalan lehetőség; szín, forma, minta létezik. Kialakításuknak köszönhetően vannak rácsok, szelepek és anemosztátok. Elhelyezhetők padlóban, falban, bútorban, mennyezetben vagy akár teljesen rejtve is maradhatnak.

Nem csak hűtési, fűtési teljesítményben, hanem a ventilátor nyomása alapján is megkülönböztethetjük őket; alacsony, közepes és magas nyomású rendszerekként. Az alacsony nyomású légcsatornázható klíma max 1-2 szobába tudja eljuttatni a levegőt komolyabb veszteség nélkül, míg a közepes statikus nyomású berendezések képesek akár tíz méter hálózatot is használni. A nagy statikus nyomású légcsatornázható klíma készülékeket előszeretettel használják, előadó termekben, éttermekben, irodákban, autó szalonokban vagy éppen szállodákban.

Pár jó tanács légcsatornás klímaberendezés vásárlása, klímaszerelése előtt!

  1. Feltétlen kérje ki egy szakember tanácsát ha ön légcsatornás klímaberendezést szeretne.

  2. A nyomvonalat és a légcsatorna rendszert, hálózatot érdemes először megterveztetni és csak utána választani készüléket.

  3. A légcsatorna ellenállást méretezni szükséges, ha tőlünk vásárol légcsatornás klímaberendezést ezt most ingyenesen elvégezzük! Egy rosszul méretezett és nem gépész által átszámolt légcsatorna akár az egész rendszert használhatatlanná teszi. Ilyenkor a következő problémák léphetnek fel: nem megfelelő légáramlás, zaj, túl magas vagy alacsony légsebesség, nagy hő veszteség stb.

Miért minket válasszon?
Garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Referenciáink magukért beszélnek!
Kapcsolat
+36-30-883-5722
Visszahívás kérés
Elküld