Klíma kültéri egység

hagyományos lakossági split berendezések egy kültéri és egy beltéri egységből állnak. Nem csak a bel, hanem a kültéri egység elhelyezésére is nagy figyelmet kell fordítani a költségek és a további problémák megelőzése érdekében.

Elsődlegesen a klíma kültéri egység elhelyezésekor tájékozódnunk kell a ház és vagy kerület szabályozásáról. Gyakran nem helyezhető a homlokzatra vagy éppen engedély szükséges hozzá. Helyszíni felmérés előtt érdemes megkérdezni a közös képviselőt vagy tájékozódni az önkormányzatnál.

klíma kültéri egység tetőre kihelyezveHa túl messze kerül a beltéri egységtől akkor teljesítmény csökkenést és emelet bekerülési költséget jelent, amit mindenki szeretne elkerülni. A hosszú távolság miatt a kompresszor magasabb fordulatszámon dolgozik, ami nagyobb kopást eredményez, így a berendezés kisebb élettartamra tervezhető.

A klíma kültéri egység elhelyezésekor figyelnünk kell a zajhatásokra is, hogy az se minket, se a szomszédot ne zavarja. A mai készülékek jóval halkabbak, mint elődeik, de még is ez a leghangosabb része a légkondicionálónak.

Szeretné megtudni, Önnél hova kerülhet kihelyezésre klíma? Vegye igénybe klíma felmérési szolgáltatásunkat!

Miért minket válasszon?
Garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Referenciáink magukért beszélnek!
Kapcsolat
+36-30-883-5722
Visszahívás kérés
Elküld