Klíma fertőtlenítő sprayk

A legkondícionálók tisztításának egyszerű módja a klímafertőtlenítő spray használata. De vajon elég hatékony ez a módszer?

A klíma fertőtlenítő sprayt használva meg tudom óvni a saját és családom egészségét?

Megfelelő használat mellett igen. A nagyobb üzletekben, gépészeti boltokban megtalálhatók ezek a szerek, amiket a dobozon lévő leírás szerint kell használni. Nem érdemes tartalékolni, sok esetben az egész dobozt rá kell fújni a beltéri egységre! Több gyártó esetben a klíma készülékek garanciális feltétele a szakszervíz általi karbantartás elvégzése, ezért célszerű ezen idő alatt ezt szakcéggel elvégeztetni.

Hogyan használjam a klímatisztító sprayt?

A berendezés áramtalanitásával kezdjünk, majd a beltéri egység előlapját felemelve vagy eltávolítva vegyük ki a porszűrőket. Előfordulhat, hogy különböző extra szűrők is találhatók ezeket, távolítsuk el róla és a porszűrőt langyos vízzel mossuk át, egy picit dörzsöljük meg szivaccsal vagy kézzel, tegyük félre és hagyjuk száradni. A sprayt elővéve a beltéri egységben található függőleges lamellára fújjuk rá azt a mennyiséget amennyit a doboz oldalán olvashatunk. A fújáskor figyeljünk arra, hogy az összes lamellára jusson belőle! 10-20 percig hagyjuk hatni, majd a megszáradt porszűrőket tegyük vissza a helyére.

Miért minket válasszon?
Garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Referenciáink magukért beszélnek!
Kapcsolat
+36-30-883-5722
Visszahívás kérés
Elküld