Hőszigetelt garázskapu a lakás energiaőrzője

Sokan nem is gondolnák, hogy a garázskapu milyen fontos energetikai tényezőkkel bír egy ház életében. Ráadásul nem csak télen, amikor a fűtésszámlát, de nyáron szintén, amikor a klímák üzemelését követően a hűtés, azaz a villanyszámlát kapjuk kézhez. De mire is gondolok?

A garázskapu a legnagyobb nyílászáró amit általában házak esetében be szoktak építeni. Ez egyben azt is jelenti, hogy ennek a hőszigetelése igencsak fontos. Persze csak akkor, ha a garázs hűtött/fűtött, illetve a lakással össze van kapcsolva. Megfelelő hőszigetelés nélkül a garázskapu óriási felületen képes ki- vagy éppen beengedni a hőt, felesleges hőveszteséget, ezáltal pénzkiadást eredményezve. Mindez persze nem, illetve kisebb mértékben fordul elő, egy megfelelően hőszigetelt kapu esetében.

Szekcionált Ditec garázskapu személybejáróval és ablakokkal

A hőszigetelt Ditec garázskapu

A svéd Ditec gyártó már több évtizede Európa meghatározó gyártója az automatizált bejáratok tekintetében. Egyértelmű, hogy a kínálat a garázsok nyílászárójára a kapukra is kiterjed, mégpedig a magasabb színvonal, a tartósság, a megbízhatóság jegyében. Egy jó garázskapu ugyanis első sorban a technikai jellemzői miatt lehet vonzó. Persze a kinézet is nagyon fontos, így e kettősségnek egyformán tükröződnie kell egy korszerű termékben. A Ditec alkalmazkodva az elvárásokhoz kiváló hőszigetelésű kaput kínál modern köntösben.

A hőszigetelt Ditec garázskapu nem csak egyszerű frázis. A gyártó ténylegesen gondot fordít arra, hogy az a termék, amit évek során használnak ügyfelei, valóban megfeleljen a követelményeknek. A szekcionált Ditec garázskapu-panelek belsejében egy szilárd hőszigetelő hab található a kétoldali fém lemez között. Ennek vastagsága 40 mm, ami 0,5 W/m2K értéknek felel meg. Összehasonlításképpen a legtöbb modern ablak hasonló értéke 1 W/m2K körül mozog.

A biztonságos működés

A Ditec persze nem csak a hőszigetelés fontosságára fordít figyelmet, hanem a működés és a működtetés biztonságára is. Így a modern garázskapuk védettek a benyúlás- és az ujjbecsípődés ellen, alapvető felszerelés a rugótörés elleni biztosítás, amely kiegészíthető a kábelszakadás elleni védelemmel is.

Azok az ügyfelek, akik hőszigetelt Ditec garázskaput vásároltak, még évek múlva is megelégedéssel nyilatkoztak a termékről és annak előnyeiről. Mert a minőségbe fektetett bizalom, hosszú távon éri meg igazán.

Miért minket válasszon?
Garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Referenciáink magukért beszélnek!
Kapcsolat
+36-30-883-5722
Visszahívás kérés
Elküld