Rólunk

Vállalkozásunk célja, hogy eredményes működéssel, kimagasló minőségi szolgáltatásokkal nyújtson többet versenytársainál, így rangos szerepet betöltve be a hazai piacon. A legmodernebb szerszámokkal és a folyamatosan frissülő tudással, melyet oktatásokon és tanfolyamokon sajátítunk el, tartjuk fent a folyamatos fejlődést.

Üzleti tevékenységünk a klíma és hűtéstechnika szakma minden területére kiterjed. A komolyabb szellőztető rendszerektől kezdve a lakossági, irodai, üzleti klíma telepítéstől, a hőszivattyúkig. Társaságunk több éves szakmai múltra tekint vissza. A 90-es években családi vállalkozásból indulva ahol a háztartási hűtő és klíma készülékek javítása szerelése volt a fő profil. A 2000-es években külföldi szakmai tapasztalatokkal gazdagodott tudásunk, mely alapján 2010-ben az egyéni vállalkozásból Kft-vé fejlődtünk, így még hatékonyabban tudjuk felhasználni a tanultakat, tapasztalatokat. Napjainkban már büszkeséggel tölt el minket, hogy több multi vállalatot és nívós vállalkozást tudhatunk partnereink között, mindemellett több ezer lakossági ügyfélnek segítettünk megoldani problémáját.

Fisher klímákFujitsu klímákToshiba klímák

A folyamatos bővülésnek köszönhetően 2014-ben a klíma, hőszivattyús és szellőztetés ágazatot már külön kellett kezelni, a nagy megkereséseknek köszönhetően. Vállalkozásunk azóta is töretlenül fejlődik és az újdonságokat megtanulva alkalmazza.

Cégünk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában is ellenőrizhető, minden szakmai feltételnek megfelel, melynek köszönhetően a legmagasabb kategóriát képviseli a magyar piacon. 2015.08.01.-től, csak olyan vállalkozótól, cégtől vásárolhatunk "legálisan" klíma készüléket, aki regisztrált a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság oldalára és ezáltal jogosultságot szerzett, klímaberendezések értékesítésére. Ezt a jogosultságot bárki könnyedén ellenőrizheti a következő linken. https://nemzetiklimavedelmihatosag.kormany.hu

Klíma kihelyezés nappaliba

BLOG

Miért minket válasszon?
Garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Referenciáink magukért beszélnek!
Kapcsolat
+36-30-883-5722
Visszahívás kérés
Elküld