13. kerület, Budapest, galériás lakás

Munkálatok és tapasztalatok Angyalföldön, ismét egy elégedett ügyféllel gazdagodtunk. Köszönjük!

Klímaszerelés a XIII kerületben, legalább is ez volt a cél, mikor a helyszínre érkeztem. A bemutatkozás után a lakást átnézve egyértelmű volt, hogy a beltéri egység nem kerülhet máshova, mint a konyha ajtóval szemben, a szoba ablaka fölé. Ezzel az elhelyezéssel a nagy belmagasságnak köszönhetően az épített galéria is fog némi hűvösebb levegőt is kapni. A helyiségben csak egy ablak volt, ami a lichthof felé nézett, szerencsére a mérete jelentős volt, így a levegő könnyen el tudott távozni, így a készülék nem szívta vissza azt, ezen kívül meg a legfelső szinten voltunk.

tizenharom.jpg 

Az ajánlat elfogadását követően a helyszínre érkezve a parkolás kissé nehézkes volt, mivel ilyenkor egy fél lakásnyi szerszámot és eszközt kell eljuttatni az épülethez, és annak a legfelső szintjére gyalog. Időigényes volt, de sikerült. A klímaszereléskor a kültéri és beltéri egységeket összekötő csövezést dekorcsatornában kellett elvezetni a belső oldalon. A legjobb megoldás a külső fal lett volna, de mivel a harmadik emeleten voltunk, ezt nem lehetett kivitelezni. Az elektromos ellátása az ablak alatt lévő belső konnektor dobozból kifúrva, majd a vezetéket azon áthúzva kapta meg a kültéri egység. A falban lévő vezetékeket ellenőrzése után egyértelmű volt, hogy a rendszer és a villanyóra is bővítés nélkül is gond nélkül fogja bírni a megnövekedett terhelést.

A kivitelezés és a használat után pár hónappal a lakó is csatlakozott az elégedett ügyfeleink közé, miután megtapasztalta, hogy mennyire fontos a klíma készülék elhelyezésének fontossága, hogy az életteret ne zavarja, csak a hatása érződjön.

Miért minket válasszon?
Garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Referenciáink magukért beszélnek!
Kapcsolat
+36-30-883-5722
Visszahívás kérés
Elküld