Klímatisztítás - Budapest

Klímatisztítás

Figyelem lassan megkezdődik a 2017-es szezon!

Még időben van, hogy ellenőriztesse és kitisztíttassa klímáit vegye fel velünk a kapcsolatot !

Sokan megpróbálkoznak és beérik az otthoni klímatisztítással. Ez rendjén is van, de nem mindegy hogyan! A legtöbb esetben egy porszűrő és benne lévő extra szűrők kitisztítása után a boltokban vásárolható legolcsóbb sprayel befújják a lamellákat és visszahelyezik a szűrő betéteket. Ilyenkor előfordul, hogy többet ártanak, mint használnak a berendezésnek. Nem mindegyik szűrőt szabad és kell kimosni, mert ha ez megtörténik, elveszítheti hatását. A hagyományos boltban kapható sprayek rátapadhatnak a lamellákra mely egy réteget képezve megakadályozzák a hőleadást. Más esetben a klímatisztítás alkalmával a megvásárolt tisztító anyag negyedét, harmadát fújják csak be, miközben az egészet be kéne juttatni, hogy eredményt érjenek el.

Hatékonyabb és kényelmesebb, ha szakemberrel végezteti el klímájának tisztítását!

Szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően a tisztítást gyorsan és problémamentesen elvégezzük, ügyelünk rá, hogy az eredmény tökéletes legyen és Önnek a lehető legkevesebb kellemetlensége legyen a munkavégzés során.

Frissen kitisztított klíma

Pár perc és kész! Az eredmény: hosszú élettartam és tiszta levegő

A készülékek tartóssága, garanciájának megtartása érdekében bízza szakemberre a klímatisztítást, mely általában nem tart tovább 20-30 percnél. Ezen kívül biztos lehet benne, hogy berendezéséért és az Ön egészségéért mindent megtett a klímatisztítás alkalmával.

Klíma kedvező árú tisztítása Budapesten és környékén

Hívjon minket!

Amit az ózonos klímatisztításról tudni érdemes

Az ózonos klímatisztítás az egyik legjobb módja a berendezések fertőtlenítésére. A legtöbb esetben ezt autóklímáknál szokták használni, de előfordul lakossági légkondiknál is. Ilyenkor az egész szobát fertőtleníti a berendezés, az egyik leghatásosabb módja a fertőtlenítésnek.

A legegyszerűbb, ha ilyen szolgáltatást szeretne igénybe venni, keressen fel minket valamelyik elérhetőségünkön.

Gyakran ismételt kérdések a klímatisztítással kapcsolatban

Pollenérzékenyek vagyunk, hogyan védekezzünk?

Vannak olyan berendezések melyek tartalmazzák az ionizátort és a plazmaszűrőt is. Az ionizátor frissebb, sterilebb levegőt biztosít, míg a plazma szűrő megszünteti az apróbb porokat, polleneket. Választáskor érdemes figyelembe venni ennek választását probléma esetén, illetve gondoskodni kell ezek időszakos megvizsgálásáról is..

A tisztításhoz használhatok az autóknál megszokott klímatisztító habot?

Nem feltétlen ajánljuk a klímatisztító hab használatát, mert szakszerűtlen használata esetén a berendezés meghibásodását okozhatja. Vannak a lakossági split készülékekre ennél megfelelőbb szerek.

Miért minket válasszon?
Garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Referenciáink magukért beszélnek!
Kapcsolat
+36-30-883-5722
Visszahívás kérés
Elküld