Fisher Art klímák

Modern megjelenés, kényelmes használat, maximális elégedettség. A Fisher Art klímákat ezzel a három kifejezéssel lehet legjobban jellemezi.

Modern megjelenés

fisher-art-klima.jpgAz első benyomás jelentősségét nem is érdemes firtatni, és az el. A “V” alakú, karcsú formavilág egyérteművé teszi mindenki számára hogy itt valami különleges légkondicionálóról van szó. Elegáns megjelenésével rögtön kiemelkedik versenytársai közül.

A készülék továbbá fényhatásokkal is jelzi az éppen aktív üzemmódot: hűtés közben kékes, fűtés közben narancs-vöröses fényhatással teszi még hangulatosabbá az otthonát.

Kényelmes használat

A Fisher Art klímaberendezéseket úgy tervezték, hogy minden funkcióval fel legyenek szerelve, ami kényelmesebbé teheti a mindennapos használatot. A készülékek wi-fin keresztül vezérelhetőek így akár az okostelefonokról is szabályozhatjuk a hőmérsékletet. A megfelelő alkalmazások a Google Play illetve az Apple App Store áruházakból letölthetőek.

A hőmérsékleti értékeket pontosan be tudjuk állítani, hiszen a távirányítóban hőmérsékletérzékelő szenzort halyeztek el. Úgy szabályozhatjuk a klíma működését, hogy a megfelelő helyen megfelelő hőmérséklet legyen.

Maximális elégedettség

Nem beszéltünk idáig az egészségmegőrzés fontosságáról. A Fisher Art készülékek plazmaszűrővel vannak ellátva, melyek gondoskodnak róla, hogy a levegő egész évben kellemes legyen és az egészségre ne legyen káros hatással. Gondoljunk csak a légkondicionálókban mennyi kórokozó telepedhet meg, ha nem gondoskodunk a megfelelő védelemről és rendszeres karbantartásról.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, tájékozódjon a klímaszerelési lehetőségekről, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Miért minket válasszon?
Garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Referenciáink magukért beszélnek!
Kapcsolat
+36-30-883-5722
Visszahívás kérés
Elküld