Milyen klímát vegyek: útmutató klíma kiválasztásához

Mikor érdemes klímát venni?

Klíma vásárlás előtt az ingatlan és az ott lakók igényei szerint sok szempontot figyelembe kell venni mire végleges elhatározás születik. Klíma felmérés alkalmával mérlegelni kell a komfort, energetikai, egészségügyi és kényelmi szempontokat.

Komfortérzeti szempont alapján akkor vegyünk klímát, ha a helyiségben mindig a számunkra megfelelő és kedvező hőmérsékletet szeretnénk biztosítani, alacsonyabb páratartalom mellett. A beltéri és a kültéri egységek elhelyezésének kiválasztásakor már a klíma felmérés alatt eldől a legjobb és legkomfortosabb hely, hogy az ne zavarja Önt és környezetét.

Felmérés lakásfelújításnál

A korszerű berendezések már nem csak hűteni, hanem gazdaságosan fűteni is tudnak. Nem kell megvárni a lomha padló és többi felület felfűtési idejét, hanem szinte azonnal érezhető a hatása, így pár perc elteltével már meleg van a szobában.

A takarékosságot szem előtt tartva

Energetikai szempontok szerint akkor vegyünk klímát, ha egy korszerű és gazdaságos fűtést szeretnénk az ingatlanunkba, amivel akár teljesen vagy részben ki tudjuk váltani a gazdaságtalan konvektor vagy hagyományos gázkazános fűtésünket. A klíma felméréskor szakavatott kollégánk segít Önnek a megfelelő készülék kiválasztásában, hogy az átmeneti időben való használatból eredő takarékosságnak köszönhetően a megtakarítást az egész nyári hűtésre használhassa.

Klímával az egészségünkért

A nyári fullasztó hőség nagyon megterhelheti szervezetünket és a pollenszezon alatti allergiánkat is szeretnénk kontrolálni lakásunkban. A mai készülékek között megtalálhatók olyanok is amik a levegőben lévő allergén anyagokat megszűrik. Ön se szeretne több tíz vagy százezer forint többletköltséget fizetni az úgymond marketing szűrők miatt, mely hatása nem vagy csak részben fedik a prospektusokban leírtakat. Kérdezzen rá a klíma felmérés alatt és szívesen válaszolunk! Az optimális működés érdekében gondoskodjon a készülék karbantartásáról és tisztán tartásáról

Kényelem egy gombnyomásnyira

Ki szeretnénk használni a mai modern világ elektromos szabályozásait. A készülékek egy része interneten keresztül elérhető és vagy heti programozhatósággal bír akár egy hagyományos termosztát. A legbutább berendezések kis és be kapcsolása is előre programozhatók. Sokszor egy egyszerű beállítással is komfortos és gazdaságos működést tud biztosítani készüléke, erről is tájékoztatjuk a klíma felmérés alkalmával.

FONTOS: A légkondicionálók telepítésének hatósági szabályozása

Fujitsu klímák Fisher klímák Toshiba klímák

 

Természetesen az Ön igényeiről, a megfelelő klímaberendezésről egyeztetni kell klímás szakemberünkkel, aki jóval szélesebb ismeretekkel rendelkezik és a klíma felmérés alatt segít eldönteni, hogy vajon melyik az a szempont mely fontos lehet Önnek és melyek amikre nem kell fölöslegesen költenie.

Klímakészülék budapesti lakásban

Az emberekkel való beszélgetésből, illetve tapasztalatból tudjuk, hogy az internetet bújva sokkal több idő megy el a készülékek kiválasztásával, paraméterek összehasonlításával, mint ha egy szakemberrel leülve átbeszélve a részleteket elmondja, hogy melyik készülék mire jó.

A klíma felmérés egyik legfontosabb része a készülék teljesítményének meghatározása. Befolyásoló tényezők lehetnek a fal szerkezete, homlokzati és mennyezeti hőszigetelés nagysága, az épület fekvése, ablakok nagysága, elhelyezése, világítás milyensége, emberek száma, tevékenysége… Ezek mindegyike a klíma felmérés ideje alatt tökéletes körvonalazódik szakemberünkben és csak olyan ajánlat kerül ki a kezünk közül mely maradéktalanul teljesíteni tudja a kért hűtési / fűtési folyamatot.
Kérje ajánlatunkat még ma!

Miért minket válasszon?
Garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Referenciáink magukért beszélnek!
Kapcsolat
+36-30-883-5722
Visszahívás kérés
Elküld