Tavaszi-nyári kirándulás légkondis mikrobusszal Budapesttől 50-130 kilométerre

Jön a jó idő, végre nem csak az edzőtermekbe lehet lejárkálni, ha egy kis mozgásra vágyunk. A kirándulás az egyik legegészségesebb “mozgásforma”, élénkíti a vérkeringést, miközben nem terheli meg az ízületeket annyira, mint egyes sportok (például kosárlabda, labdarúgás, tenisz), a friss levegő elengedhetetlen a méregtelenítés szempontjából, nem lélegezzük be a városokban a gépjárműveknek és gyáraknak köszönhetően keletkező gázokat, füstöt, és a szálló port.

Magyarosrszág nem csak a kulturális örökségei miatt, de a gyönyörű tájak - helyek, tavak, erdők, mezők, és a Kárpát medencére jellemző növényvilág miatt is ideális ország a kirándulásra. A budapesti lakosok számára ajánjuk egy népszerű, a természet és a kultúra kedvelői számára egyaránt szerethető úticélokat, amelyek mikrobusszal könnyen megközelíthetőek, így nem kell a vonatok esetleges késéei miat rövidebb időt hagyni a valódi kikapcsolódásra, túrázásra.

cseszneki-var.jpg

Tipp: Csesznek – cseszneki vár

Budapesttől, 130 kilométerre fekszik Veszprém megyében, az M1-es és az M7-es autópálya felől is megközelíthető, körülbelül másfél-2 órás utazással könnyedén elérhető. Kisebb csoportoknak, nagyobb családi kiránduláshoz a mikrobusz lehet a legjobb megoldás. Varázslatos környék, gyalogtúrákhoz ideális, az építészet, művészet és történelem kedvelőinek pedig a vár és a Cseszneki Művésztelep Egyesület által létrehozott művészeti kiállítás egy kihagyhatatlan állomás.

Az utazás kényelme érdekében

Ha a tömegközlekedést választjuk, akkor érdemes online megvásárolni a jegyeket, hogy ne kelljen az indulás előtt feleslegesen sietni, kapkodni, kényelmesen és nyugodtan készülődhessünk.

A saját autós - konvojos utazás esetén igazából minden rajtunk múlik.

Ha mikrobuszt szeretnénk bérelni, akkor érdemes olyat választani, amelyik klimatizált, tavasszal is elég erőteljes napsütés tudja érni az buszt ahhoz, hogy jól felemegítse, pláne a nyári hőségben. A gyerekeknek pedig egy beépített házimozis verzió válthat ki nagy örömöt, a mesefilmekről viszont érdemes érdeklődni, de valószínűleg azt mindenki saját maga kell, hogy biztosítsa.

Miért minket válasszon?
Garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Referenciáink magukért beszélnek!
Kapcsolat
+36-30-883-5722
Visszahívás kérés
Elküld