A gyerekszoba és a légkondicionáló

Rögtön az elején tisztázzuk: ez nem egy kevésbé jól sikerült gyerekmese címe, hanem arról ejtünk néhány szót, hogy bizony a gyermekek egészsége érdekében bizony gondoskodni kell róla, hogy megfelelő készüléket szereltessük be, és azt a megfelelő módon használjuk. A fiatalok szervezete, főleg amíg még nagyon picik hajlamos másként reagálni a környezeti tényezőkre, mint a felnőtteké.

 boldog-baba.jpg

A kisgyerekek szervezete még nem tudja pontosan felmérni, hogy milyen a külső hőmérséklet, ezért van az is, hogy időnként "feleslegesen" felmelegszenek, de hasonlóan a hideg ellen sem tudnak még megfelelően védekezni. A klíma használata a forró nyári napokon a kisgyerekek számára is komfortosabb érzést nyújt, tehát mértékkel használhatjuk a berendezést.

Amennyiben a klímánkat túl alacsony hőmérsékletre állítjuk, az ártalmas lehet a felnőttek számára is, a baba pedig fokozott veszélynek lenne kitéve, ezért ügyeljünk rá, hogy ne essünk túlzásokba, amikor a falon a termosztáthoz nyúlunk vagy az okostelefonunkról vezéreljük.

Egy tipp, hogy a hideg levegőnek nem szabad közvetlenül érintkeznie a kicsik bőrével, jobb ha távolabb halyezzük el a gyerekszobában a gyerekágyat a légkondicionálótól.

És végül egy fontos tényező, amely mindenkinek az egészségére hatással van: a klímát tartsuk mindig tisztán, hogy a benne esetlegesen megtelepedett kórokozókat még idejében elpusztíthassuk. Ezzel számos betegséget előzhetünk meg.

Miért minket válasszon?
Garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra.
Referenciáink magukért beszélnek!
Kapcsolat
+36-30-883-5722
Visszahívás kérés
Elküld